Rafal1728 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam. Posiadłem megane 1 1.6 16 z 99r. Mam taki problem że obrotomierz z prędkościomierzem działają dopiero od 2000 obrotów, szukałem impulsatora lecz go nie widzę przynajmniej z góry. Czytałem wiele forum lecz nic mi to nie pomogło. Zegary działają poprawnie. Pomoże ktoś z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Jaki masz licznik sagem czy jeager. Pisze na dole po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1728 Opublikowano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Sagem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Sagemy rzadziej padały, jednak były przypadki. Podmień na inny zegar, używka grosze. Przy samym prędkościomierze szukałbym przyczyny gdzieś indziej, jednak dochodzi jeszcze obrotomierz. Zacząłbym od zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1728 Opublikowano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Zegary sa w porzadku sprawdzalem na innej megance Proponuje zapoznać się z regulaminem forum odnośnie pisowni. Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi