wleniu Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam, Ma ktoś i mógłby udostępnić książkę "Sam naprawiam" do Megane Scennic PHI ? W dziale "pliki" jest ale tylko 1-sza część działa, pozostałem są uszkodzone i nie można otworzyć plików Byłbym wdzięczny, bo mam problem z rozrządem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockman Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 a sprawdzałeś w plikach na tym forum? jak nie to sprawdź, bo chyba tu jest. Jeśli nie znajdziesz to podaj maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wleniu Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Hej, poprzeglądałem "wydaje mi się" wszystkie pliki w dziale download, sporo czasu też spędziłem w necie, ale to już stare tematy i nie aktualne. Większość linków nie istnieje. Jeśli masz to wrzuć na [email protected] Jak będzie działać to spróbuję zaktualizować te pliki na forum , jak nie będziesz miał nic przeciwko oczywiście. Pozdrawiam i dziękuje, wleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockman Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wysłałem, przepraszam, że tak późno. nie zaglądałem na forum, brak czasu :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi