polibud Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Czesc. Walcze z awaria radia we Fluence od dluzszego czasu. Udalo mi sie w koncu kupic radio ale po wymiania mam komunikat "nieskonfigurowane radio". Czy obejdzie sie bez wizuty w ASO?Podpowiedzcie co z tym mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tak, można poza ASO. CLIP wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Ja po zakupie auta miałem problem z radiem - chyba usługa w ASO 150 zł albo 200 zł mi wyszła (samo podpięcie pod kompa liczą 150 zł) - znajdź kogoś z CLIPem i umiejętnościami to taniej pewnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi