Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CzarQ Opublikowano 10 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Cześć! Zakładam bliźniaczy temat do - "Co dziś zrobiłeś dla swojego autka?". Natomiast chciałbym, żeby wrzucane były tu w jak największej ilości zdjęcia 'sprzed' i 'po' z opisem modyfikacji, a zamiast komentarzy reakcje, żeby nie zaśmiecać zbędnie tematu W razie pytań starajcie się raczej zwięźle i na temat - dłuższa dyskusja na PW Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie. Jeśli macie, to wrzucajcie nawet coś z przeszłości. Fajnie byłoby stworzyć większą galerię. Pozdrawiam! Lecę na pierwszy ogień - wrzucam coś sprzed pół roku, bo aktualnie czekam na nowe części - aktualizacja niebawem. Auto: Megane 2 PH 2 Grandtour, 2007 , 2.0 16V Modyfikacje: - Oklejenie wszystkich zewnętrznych plastików + lusterka na czarny mat - Alufelgi 16 + opony zimowe 195/55 - Polerka lamp przednich - Obszycie kierownicy czarną skórą (miałem 2 - obszyłem ładniejszą) Sory za jakość zdjęć. Tylko kierownica była fotografowana do porównania - reszta random. Czekam na wasze fotki! ///EDIT: Dopiero teraz zauważyłem że jest dział o modyfikacjach, ale nie znalazłem jednego tematu gdzie wszyscy wrzucali by swoje wizualne rzeźby. Można przenieść ewentualnie tam. Pozdrawiam! Edytowane 10 Maja 2020 przez CzarQ GŁUPOTA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Drobny mod, ale moim zdaniem fajnie wpływający na wygląd samochodu - zmieniłem pomarańczowe żarówki kierunkowskazów na Osram Diadem Chrome. Nie będę specjalnie opisywał, na czym polegają, bo efekt mówi chyba sam za siebie. Zdjęcia tylnych lamp zamiast przed/po są po/przed, ale chyba każdy się zorientuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarQ Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Witam ponownie ;) Szkoda, że nie chwalicie się swoimi modami. Myślałem, że temat podłapie więcej osób Przed: Felga 6,5J 16' , opona 195/55 , seryjne sprężyny Po: Felga 8J, opona 225/45 sprężyny MTS -35/-35 mm Myślę o tych żarówkach od Dawcia i chyba wcisnę je w następne mody. Sory za różnicę jakości zdjęć. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez CzarQ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 21 godzin temu, CzarQ napisał: Szkoda, że nie chwalicie się swoimi modami. Myślałem, że temat podłapie więcej osób Gdy 5 lat temu kupiłem Megane II Ph 2 Grandtour (taka jak Twoja, tylko srebrna i 1.5dci), forum rzeczywiście było jakoś bardziej żywe. Dzisiaj niewiele się tu już dzieje i mało kto się udziela. Czyżby wszyscy uciekli na forum PIKUR? A w temacie, to siadło ładnie, a koła już wcześniej miałeś całkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 A nie lepiej chwalić się nowymi modami swoich aut w tzw. "SWOICH TEMATCH", w których to można w pełni prezentować swoje auta i dać pod ocenę innych Jak dla mnie kolejny (ten) temat nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarQ Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Zakładając temat chciałem zebrać jak najwięcej takich modyfikacji przed/po w jednym miejscu. Może dla Ciebie nie potrzebne, ale ja rzadko kiedy mam czas przeglądać forum w poszukiwaniu tematów w których nie trzeba czytać 5 stron dyskusji tylko po to, żeby na koniec znaleźć nic konkretnego. Fajnie gdyby wrzucane były takie zestawienia w jednym miejscu bez dyskutowania tak jak teraz ;) Może ktoś szybciej odnajdzie jakiś mod który zastosuje u siebie. Dla kogoś zbędne - dla mnie słuszne Tymczasem kolejne odświeżenie - tym razem zaciski. Wyczyszczone, odtłuszczone i pomalowane lakierem do zacisków "BOLL". Miłej niedzieli Edytowane 21 Czerwca 2020 przez CzarQ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 To już chyba lepiej będzie tworzyć konkretne manuale i zapodawać je jako pliki do pobrania. Zdjęcia i dokładny opis co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi