kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Megane R26.R zbudowano na bazie serii Megane F1 Team - jest od niej o 123 kg lżejsze, o 5 KM mocniejsze i ma tylko dwa miejsca. Dziś ma pobić oficjalny rekord północnej pętli toru Nuerburgring wynoszący 8 min i 17s. i należący w klasie hot-hatch do Opla Corsy OPC. Więcej: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 piękna sprawa, szczególnie w czarnym kolorze z czerwonymi wstawkami. Szkoda że Renault nie zrobiło napędu 4x4 tak jak kiedyś w Safrane 4x4 Biturbo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tutaj więcej zdjęć i trochę opisu http://motoryzacja.interia.pl/samochody/pr...c-corse,1150091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Safrane 4x4 Biturbo... Jest do kupienia za 4k euro. Chciałbym :roll: A co do Meganki to jestem ciekaw czy uda się jej pobić rekord Corsy. Ale mysle ze i tak w przyszlym roku najbardziej na rynku hot-hatch namiesza Fiesta RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jest do kupienia za 4k euro. kupić nie problem, ale części brak, jak coś to tylko serwis, a ceny z.....e (za duże) Jeśli chodzi o fiestę to ostatnio oglądałem na żywo najnowszą wersję, nie wiem czy to nie było ST, z silnikiem 2.0 i 2 białe pasy seryjnie przez środek auta. W środku kubełki, wstawki w kolorze nadwozia, no i wielkie jak na to auto alusy. Efekt powalający. Niestety nie miałem przyjemności się tym przejechać bo było uszkodzone :) żeby nie być gołosłownym: Fiesta ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To trzeba wybrać się do francji po jeden z 450 egzemplarzy ale tak serio fotki fotkami a w rzeczywistości autko zawsze wygląda ciut inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No i stało się to co musiało się stać Meganka pobiła rekord. Więcej o tym i filmik na DZIENNIK.PL :) Piszą że czas Megi to 8,17min, więc chyba tyle samo co corsy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nie nie, to nie ta Fiesta, ja mowie o jej nastepcy. ponad 200KM w nadwoziu takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 no wypasiona ciekawe ile kosztuje zestaw do przekładki anglika ;] wracając do tematu, jeśli Megi miała ten sam czas to i tak dla mnie wygrała bo przecież to większe auto niż corsa no i pewnie masa własna większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja by odpicowali clio sport to mysle ze spokojnie daloby rade corsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Fiesta ST ma mieć ponad 220 koni. Ta tutaj niebieska to pakiet dostępny tylko na wyspach. Silnik to standardowe 125 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi