Hubert Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam mam meganke z 2002 i mam od pewnego czasu klopot a mianowicie radio przestalo wogole odczytywac plyty cd. Nie odczytuje nawet oryginalnych plytek, a na wyswietlaczu wyskakuje " ERROR CD". Co moze byc tego powodem?? I jak usunac ta usterke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A może to wina lasera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Moze. Slychac ze plyta kreci sie w srodku ale wyskakuje ten ERROR. i nie wiem jak sie pozbyc tego bledu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A spróbuj przeczyścic laser płytką czyszczącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Wydaje mi się, że płyta czyszcząca nie pomoże. Płyta jest dobra jak laser jest lekko przybrudzony, jak już nic nie czyta to już gorsza sprawa. Odnośnie samych płyt to śmiało możesz pakować, ja mam taką do czyszczenia na sucho i w domowych mini hifi pomaga. Czy wcześniej były problemy przy odtwarzaniu cd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nie wczesniej nie bylo klopotow szystko chodzilo bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognitto Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Czasami w odtwarzaczach CD laser sie blokuje nie wracajac do swojej pierwonej pozycji i nie chce czytac poczatku plyty i wyskakuje error. Ja tak mialem kilka razy i musialem rozkrecac wszystko. Czasami tez poprostu plyta jest juz nie do odczytania. Albo moze jakis paproch sie dostal do odtwarzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi