mjq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 tutaj moja prośba masz szansę gdzieś takie cudeńka kupić i podesłać Ja kupuje zawsze w Norauto. Jeśli chcesz to podjadę tam w środę i sprawdzę cenę i gamę zapachów. Daj znać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja używam AmbiPur Aqua, ale teraz jakiś wakacyjny ambipur mam ;p ale po tym przesiadka znowu na aqua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja generalnie też tylko Ambi Pur i też tylko Aqua. Tylko zastanawia mnie jedno, mam na około 3/4 ustawione, a ja nie czuję nic, zapach zamontowany jest na środkowych nawiewach, dokłądnie na tym po prawej i u mnie pasażer rzekomo czuje ( na niego dmucha niby), a ja nie - no ale to trochę dziwne, bo zapach się powinien rozchodzić po całym aucie nie? Może to wynika z tego, że generalnie kombi spore i nie ma nigdzie odgrodzenia od części bagażowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Też tak mam ale to z przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Słyszałem że jeden magik wozi skrzętnie skitraną laskę wanilii. Intensywność ponoć niezła ale zapach jak w cukierni :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek34 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam Ja osobiście używam AmbiPura Aqua, tylko dlatego że nie ma New Car, a on według mnie pachnie najlepiej "nowością" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a ja sobie smrodzę ambipurem discovery - nie powiem - całkiem fajnie pachnie. Zauważyłem tylko, że jak kupiłem nie extra świeży (taki co to chwilę na stacji paliw powisiał na stojaku) to pachniało 3 razy krócej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ja tak jak kilku kolegów wcześniej też preferuje choinki zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a ja dodam tylko ze z odswiezaczy najlepiej pisuja mi sie damskie perfumy kupione na bazarze za 20pln. Dwa psikniecia na fotele i nie czuc zapachu papierosow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A w moim autku pachnie skóra i to jest najpiekniejszy zapach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
historyczny Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja polecam zapachy firmy dr Marcus. Niedrogie i dość trwałe. Obecnie mam w samochodzie zapach "new car" właśnie dr-a Marcusa. http://www.dr-marcus.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja generalnie też tylko Ambi Pur i też tylko Aqua. Tylko zastanawia mnie jedno, mam na około 3/4 ustawione, a ja nie czuję nic, zapach zamontowany jest na środkowych nawiewach, dokłądnie na tym po prawej i u mnie pasażer rzekomo czuje ( na niego dmucha niby), Ja również mam Ambipura aqua i tak samo jak u Ciebie mam w środkowej prawej kratce zamontowany zapaszek i pasażer czasami narzeka, że mu zbyt intensywnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Z tymi zapachami to jest tak, że po jakomś czasie my się do niego przyzwyczjamy i już tak intensywnie go nie czuć, co innego osoba, która przejdzie obok naszego "pachnidła" lub siedzi w nim pierwszy raz. To że wietrzeje to inna sprawa - wiadomo nic nie jest wieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja nie wiem czy w kabrio w ciągu "pory ciepłej" jest dobrym pomysłem montować coś zapachowego tym bardziej, że auto stoi w garażu z odkrytym dachem. Może na zimę coś zakupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognitto Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja ostatnio przezucilem sie na zapach waniliowy i musze powiedziec ze mi sie nawet podoba. Ale choinka wytrzymuje tylko tydzien czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi