pawel_pap Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam! Od jakiegoś czasu podczas uruchomienia silnika nie widać komunikatu o poziomie oleju silnikowego.(wcześniej zawsze taka informacją była) W zamian za to jest wyświetlane zupełnie niepotrzebne info o dezaktywacji automatycznych świateł. Jak zmienić aby po każdorazowym uruchomieniu auta wyświetlane było info o poziomie oleju? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio_100 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 W moim Megane II PHI komunikat przestał się wyświetlać, gdy podczas wymiany filtra oleju uszkodziłem jeden z przewodów dochodzących do czujnika poziomu oleju. Komunikat się nie wyświetlał, żadnego błędu na desce rozdzielczej, dopiero po podłączeniu komputera diagnostycznego w sterowniku silnika zauważyłem błąd od czujnika poziomu oleju, nie pamiętam już kodu tego błędu. Zlutowałem przewód i komunikat powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_pap Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio_100 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Daj znać jak uda Ci się rozwiązać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi