meganecoupe02 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam, po wczorajszych ulewach pojawił się problem w obu radiach tuner list, zarówno w scenicu i w coupe a mianowicie cała prawa strona praktycznie przestała grać, tj jak ustawię balansem tylko prawą stronę i podkręcę na max to słychać że coś gra ale cicho i do tego strasznie trzeszczy. Na kasecie tego problemu nie ma - wszystko pięknie gra. Wczoraj Scenic cały czas stał na dworze, w nocy mocno padało, a coupe trochę jeździło po deszczu a całą noc stało w garażu. Czy ktoś się z tym spotkał? Bo ja się z takim tematem na forum nie spotkałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 a sprawdzałeś na innych stacjach radiowych. Może to wina rozgłośni i zaczęli nadawać mono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 lepper_pl, tak wczoraj sprawdziłem wszystko łącznie z czyszczeniem styków z tyłu - nic nie pomogło, dzisiaj sprawdzam no i problem znikł sam, w obu autach :) Nie wiem co to było, niech się więcej nie powtarza, chociaż nie mam nic przeciwko temu żeby się wszystko samo naprawiało :) Dzięki za zainteresowanie, można zamknąć. Zgodnie z prośbą - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi