piszu Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ale bez tej rameczki chyba bedzie latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Rameszka jest luzem. Ja mam w komplecie białą i czarną. Do Megane się ją zakłada, ale już do np. Clio nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no luzem luzem, ale mi chodzi ze bez rameczki zalozone na megance bedzie chyba odstawac troche nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 można poodginać blaszki, albo przełożyć z fabrycznych. (są mocniejsze, twardsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mi chodzi ze bez rameczki zalozone na megance bedzie chyba odstawac troche nie? Bedzie źle to wyglądało, bo wytłoczenie w błotniku będzie dużo większe niż sam kierunkowskaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Czy te żarówki do kierunków będą dobre?? http://www.allegro.pl/item228769521_zarowk..._chrom_kpl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 bojanjjj, tak, będą dobre, do kier. na błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Dzisiaj właśnie się zabrałem za zdjęcie kierunków by sprawdzić jakie tam są te żarówki! Zonk! Jakoś nie wiem jak wyjąć te żarówki coś jeszcze trzeba podważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Z tyłu masz część do której dochodzą dwa przewody. Przekręcasz ją o 90st. względem reszty i wyciągasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No i kierunki i zarowki juz zamowione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 kierunki clear to bardzo fajna rzecz, 1 rzecz jaka zrobilem jak dostalem Meggie :D imho wyglada ona w tym duzo lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam, mam zamontowane kierunki clear w Meganie II, tylko jest jeden problem, mechanik wlozyl mi do nich zarowki biale i powiedzcie mi teraz jak wyjac te kieruneczki z nadkola? trzeba je demontowac czy wystarczy czyms podwazyc? jak to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ok u mnie juz tez siedza. efekt?? mala rzecz a cieszy oko;) jak zrobie foto to wrzuce cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam witam i o zdrowie pytam :) A tak serio mam pytanko. Jakie kierunki proponujecie mi do mojego koloru autka ( wisienka) Zastanawiam się nad kierunkami juz dłuzszy czas i nie wiem jakie wybrać. A zastanawiam się nad takimi: - http://www.venom24.pl/kierunkowskazy-renau...ic-p-19140.html - http://www.venom24.pl/kierunkowskazy-renau...ic-p-19127.html -a moze jakies inne? Wspomnę ze mam w aucie Angel eye black i lexusy z tyłu również black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 jak masz ciemnie lampki to weź dymione, ale dowiedz się czy dają w zestawie podkładki bo na fotkach ich nie widać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi