CzechuXX Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Kupując auto dostałem drugi komplet opon zimowych na aluminiowych felgach. Już po zakupie znalazłem w bagażniku drugi komplet śrub oraz jakieś tulejki plastikowe. Do czego służą te tulejki? Jeśli chodzi o śruby to domyślam się, że oryginalne są kuliste, a zimowe felgi stożkowe. Edytowane 5 Listopada 2021 przez CzechuXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Są to pierścienie centrujące, niwelujące różnice w otworach. Śruby są tej samej długości co masz obecnie wkręcone ..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 9 minut temu, elf napisał: Są to pierścienie centrujące Tak myślałem no ale plastikowe? 10 minut temu, elf napisał: Śruby są tej samej długości co masz obecnie wkręcone ..? Jeszcze nie miałem okazji sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Tak, 'plastykowe' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Wymienione. Wydawało mi się że będzie gorzej wyglądać, a jest całkiem ok. Brudne to lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi