piotrus3169 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witam. Mam zamiar kupić nowe felgi aluminiowe dla mojej meganki. Potrzebuje pomocy w doborze felg a mianowicie chodzi o ET. Opona jaka chciałbym założyć na nową felgę ma rozmiar 205/55/R16. Jaka szerokość felgi dobrać? Jaki rozmiar ET i otwór centralny ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Megane III 1.5 dCi... - jaka moc silnika - który rocznik - jakie nadwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus3169 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Hatchback, rocznik 2009 o mocy 81 kw, 110 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 http://www.felgi.pl/felgi-aluminiowe/renault/megane Jak już dotrzesz do felgi to masz wszystko podane z ET włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus3169 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante52 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Witam Zastanawiam się nad zakupem felg oryginalnych z tego ogłoszenia: https://www.olx.pl/d/oferta/5x114-3-r16-felgi-aluminiowe-renault-trafic-megane-captur-scenic-kadja-CID5-IDIuKGU.html Tylko pytanie czy wtedy inne śruby muszę dokupić? Bo to są felgi prawdopodobnie z Megane VI a ja mam Et47 Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2022 przez dante52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi