mdyszk Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Dzień dobry Na wyświetlaczu pod znakiem ograniczenia prędkości pojawia mi się czasem ikona składająca się z wykrzyknika i symbolu przypominającego wifi. Co to za oznaczenie? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdyszk Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Aktualizacja, ten symbol jest połączony z systemem wykrywania znaków, jakies ostrzeżenie chyba o zmianie ograniczenia lub o czymś innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3drula Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Witaj, będę obserwował czy u mnie pojawia się podobna ikonka, ale do tej pory nic takiego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_Fluence Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) Ja się dołączam, też mi się to pojawiło i nie mam pojęcia co to znaczy, nie znalazłem opisu w instrukcji ani w google. kontrolka jest w kolorze białym. Megane IV 2021r. Edytowane 2 Listopada 2023 przez Radek_Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Tutaj jest ta ikonka z dodatkowym dystansem (może to różnice wynikające ze stylu wyświetlacza) To ma jakiś związek z rozpoznawaniem znaków. Obrazek 45021 Tutaj o Arkana też ktoś pyta ale sensownych odpowiedzi... jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi