wobli73 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dziś bawiłem sie pyClipem i znalazłem opcję typy paliwa. Był benzyna/lpg no to ustawiłem. Na komputerze pojawiły się dodatkowe opcje czyli spalanie lpg, zasięg i ilość spalonego lpg. Poza tym przy uruchomieniu pojawiła się kontrolka "Gas". Niestety parametry na komputerze nie są wyświetlanie tzn. ciągle są zera. Domyślam się że dlatego iż brak komunikacji z nie fabryczną instalacją lpg. I tu moje pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników lpg. Czy jest jakiś sposób na połączenie/skomunikowanie tych dwu systemów? Ktoś się pokusił o coś takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Nawet nie podałeś jakie masz LPG. Na 99% nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Co by się nie dało. Tyle że napewno nie w łatwy sposób. Laguna dwa miała instalacje eurogasv3 generacji. M2 kiedyś widziałem z instalacją 5 generacji z rynku holenderskiego. Trzeba by było dopaść takie auto odczytać analizatorem stanow logicznych lub snifferem can i odtworzyć komunikację na jakimś procku. Czy ma to przełożenie w kasie. Pewnie nie. Ale jak ktoś jest studentem i ma dużo wolnego czasu można się bawić:). Ja robiłem indywidualne połączenia do niefabrycznrgo radia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Gdybym wiedział że to ma znaczenie to bym podał. Skoro na 99% się nie da to nie będę drążył. Aż tak mi nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi