sirdoniu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam Szukałem, ale na forum nie znalazłem. Pytanie mam proste - czy można w Scenicu II jakoś włączyć pokazywanie chwilowego spalania przy prędkościach poniżej 30km/h? Normalnie jak się rozpędzam to chwilowe zużycie pokazuje mi dopiero jak przekroczę 30km/h - wcześniej są same kreski. pozdr. sirdoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 nie da się, tak to producent zaprojektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdoniu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 aaa to lipa - szkoda dzięki pozdr. sirdoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jedyne co możesz to wlączyć tryb testowy i wtedy spalanie chwilowe pokazywane jest non-stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Lewy, ale czy wtedy spalanie nie jest pokazywane w litrach na godzinę? Przynajmniej w MI tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdoniu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tak właściwie powiedzcie jaki to ma sens - dlaczego nie może pokazywać od 0km/h. Czy Renault ma coś do ukrycia? :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 sirdoniu, pewnie wyniki byłyby małodokładne czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ale czy wtedy spalanie nie jest pokazywane w litrach na godzinę? Prawdę mówiąc to nie pamiętam, ale pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi