FaSt_99 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Witam 2 tygodnie temu kupiłem scenica silnik dCi 1.9 automat diesel nic nadzwyczajnego się nie działo poza tym że auto nie miało mocy przy ruszaniu i nie potrafiło ruszyć pod górkę. Dwa dni temu zatrzymałem się pod bankomatem zgasiłem silnik i jak już wróciłem nie chciał się odpalić po 20 minutach czekania odpalił dojechałem do domu pod domem na parkingu znów to samo tylko teraz nie chce już odpalić w ogóle. W między czasie wymieniłem już czujnik położenia wału oczywiście nic nie pomogło sprawdzałem napięcia na bezpiecznikach wszystko dobrze znalazł się ale jeden problem. Na pompie paliwa nie ma zasilania i stąd pytanie gdzie może leżeć problem ? Ewentualnie czy coś jeszcze może powstrzymywać auto przed odpaleniem. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 2 godziny temu, FaSt_99 napisał: Na pompie paliwa nie ma zasilania i stąd pytanie gdzie może leżeć problem ? Czy rozrusznik kręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSt_99 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 16:09, Andrzej-2010 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Tak kręci rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi