gojgien Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zdjąć poszycie klapy od środka i tam już reszte widać. Jak chcesz zakupić to szukaj blenda megane I http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=base-relevance-aut-1-5-0310&search_scope=category-620&string=blenda%20megane%20I A tak to wygląda od tyłu: http://allegro.pl/blenda-tylnej-klapy-megane-i-coupe-cabrio-96-99r-i5671142026.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dzięki za pomoc :) Dodano: 04 maj 2016 - 01:11 Dzisiaj przyszła mi folia do oklejania lamp i postanowiłem że okleję te plastiki bo wygląda to kiepsko,malowanie pomogło na kilka dni,teraz znów zmatowiały,mam już folię ale nie wiem jak wyciągnąć te plastiki,wypiąłem wtyczkę i są obok niej dwie śruby ale te śruby są chyba od tego żeby odkręcić tą blendę,czy ją trzeba wyciągnąć całą aby dostać się do plastików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Z tego co pamiętam, to każda z lamp miała 2 śruby M6 klucz 10mm Tu widok od tyłu: blenda od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Odkręcasz tylko dwie nakrętki na klucz 10mm przy każdej lampie, przeciwmgielne wyjdą. Może się zdarzyć że nakrętki będą się kręcić z szpilkami M6, w niczym to nie przeszkadza. Wtedy szpilki z nakrętkami zostaną w blendzie, trzeba równomiernie odkręcać żeby lampa wychodziła prosto z blendy. Nic się nie połamie, szpilki do lampy są wkręcone na taki szeroki gwint- typowy dla śrub do plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dzięki za pomoc,okleiłem je bez wyciągania,wyszło naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi