gibgab Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Cześć, szukam letnich opon na felgi 17. Zastanawiam się nad rozmiarem, pamiętam że poprzednie miałem 225/45/r17, i nie wiem czy szukać jakichś innych rozmiarów, ale może akurat? Drugą sprawą są same opony, jakie wybrać? Znajdę coś sensownego za jakieś 1200zł? Zastanawiam się nad turanzami 6 za niecałem 1400 oraz dębicą presto uhp za 1200. Możecie śmiało polecić coś innego, jednak nie chciałbym przekraczać 1400zł. Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez gibgab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zastosować taki rozmiar jaki jest na wklejce na drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochkarol Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Primo. Potwierdzam powyższe. Secundo. Nie szukać pozornych oszczędności na oponach. To jedyny punkt styku auta z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi