P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no to jeszcze raz wykorzystaj masz tam dokładnie opisane gdzie się znajduje i jak się do niego dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik1234 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek66 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam Ja wymienilem filtr przeciwpyłowy i dmuchawa zaczeła działac.Przycisk zwiekszajacy obroty dmuchawy tez działa bez zarzutu.Nie wiem czy to jakies czary czy poprostu jest tam jakis czujnik i zabrudzony filtr nie przepuszczał powietrza takie moje gdybanie.Szyby przestały parowac.Jest OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Nagrzewnica wymieniona i wszystko działa bez zarzutów. Dostęp do niej jest okropny, ale co zrobić? Po drodze jakieś durne problemy jeszcze wystąpiły ;/ Usterka: zatkana nagrzewnica. Koszt: Nagrzewnica 83zł, płyn do chłodnicy 28zł Czas pracy: 8:30 - 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_milka88 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam serdecznie, Mam bardzo podobny problem, w kwietniu kupiłam Renault Megane Coach 1.6 z popsutym nawiewem, oddalam go do warsztatu wymieniono nagrzewnicę, nawiew chodził tak jak powinien, tak samo ciepłym jak i zimnym powietrzem, po jakimś czasie płukałam chłodnice z braku płynu użyłam wody- Grzało bez rewelacji na dzień dobry ale gdy silnik się zagrzał dmuchało ciepłem oczywiście tylko na 1 stopniu przy maksymalnym ustawieniu temperatury, w końcu przyszedł czas na wymianę wody na płyn do chłodnicy ponieważ idzie zima, no i na tym zakończyło się ogrzewanie....najpierw zimne powietrze nawet przy nagrzanym silniku, potem po odpowietrzeniu przewodów może o 2 stopnie cieplejsze... W czym może leżeć problem?? Jestem laikiem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość... i jakąś podpowiedź... Pozdrawiam Emilia S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Sprawdź w pierwszej kolejności linki od pokręteł. Po stronie pasażera koło nagrzewnicy powinny być dwie linki w niebieskim i czerwonym kołnierzu. Rusz pokrętłami i sprawdź czy się ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi