Jakubb0n Opublikowano 2 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 witam czy ktoś dysponuje wiedzą skąd pobrać ddt4all który będzie działał z czerwonym kablem OBD od chińczyka w wersji v1.87? pobrałem kilka ddt4 ale żaden z nim nie działa, miałem działający program ale po formacie komputera nie mam już programu i nie pamiętam skąd go pobierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rober72 Opublikowano 4 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2025 W dniu 2.02.2025 o 01:25, Jakubb0n napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Tylko renolink zadziała z tym kablem ,do ddt musi być kabel derelek raczej nie dostępny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubb0n Opublikowano 5 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 Działał mi ddt4all na tym kablu tylko wiem ze sam długo szukałem z różnych źródeł bo nie każdy działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 5 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 Do ddt4ll wystarczy elm 327 w wersji 1.5 czyli nie tzw najnowszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi