Lugolo Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Witam, kupiłem auto jak w tytule i nie działa nawigacja, cały czas jest monit nie znaleziono map. Zgłębiłem temat i tak jakby nie czytał karty sd, nie zapisuje katalogu loopdir, nie widzi też kardy z mapami, zero reakcji. Przeszukałem internet i nigdzie nie znalazłem podobnego przypadku, poratuje ktoś? Jeszcze mam pytanie gdyby była konieczność wymiany ekranu ze slotem karty czy wystarczy tylko jego wymienić czy trzeba cały komplet z radiem i joystickiem? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochkarol Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 (edytowane) Może karta SD jest niewłaściwie sformatowana? Poszukaj informacji, jaki powinien być system plików na karcie. Tak na szybko: Potrzebna jest karta 4 GB SDHC.Formatujemy kartę na system plików Fat32 Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez ochkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugolo Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Faktycznie żadna z moich kart nie jest sdhc, z drugiej strony TT Home czyta je bez problemu, to aż tak istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Działa zwykła karta SD, z ciekawości byłem przed chwilą w żonki Clio i siedzi tam SD SAN DISC ULTRA II 1GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugolo Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Dzięki. EDYCJA: Kupiłem drugi ekran z tym samym numerem i wszystko działa, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi