jarasnet Opublikowano 31 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 Cześć. Zauważyłem że nie mam zaślepki rączki regulacji oparcia fotela i ta rączka chce odpaść. Auto mam od zeszłych wakacji i tak na prawdę nie wiem czy tak już kupiłem czy u mnie to się stało. Rączki nie używam ale ostatnio trąciłem a tu luźna. Rozumiem że zaślepka ją ustala i mocuje. Po numerze 878573550R doszedłem do wniosku że cena jest zaporowa, między 200 a 300 zł. Ma ktoś może używaną zaślepkę? A może pasuje od czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 1 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2025 19 godzin temu, jarasnet napisał(a): Rozumiem że zaślepka ją ustala i mocuje Zaślepka, jak to zaślepka, maskuje to co w środku. Mocowanie odbywa się na zapinkach tej klamki co nawet trochę na zdjęciach widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarasnet Opublikowano 1 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2025 1 godzinę temu, carsik napisał(a): maskuje to co w środku To by była płaska a ma chyba ponad 10 mm grubość, puste narożniki i stożek na ściankach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi