kbarann Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Czy mógłby mi ktoś zmierzyć długość progu w swoim Scenicu, ponieważ ma zakupione nakładki na progi do Scenica i są zakrótkie o 1-1,5 cm. I nie wiem czy Scenic 1 ph1 jest krótszy na progu o tą odległość od Scenica 1 ph2, czy tylko mi się wydaje. Nakładki które mam są oryginalne nie wynalazek z allegro ale pochodzą z ph2. Proszę bardzo o pomoc i to jak najszybicej ponieważ auto powoli szykuję do malowania i nie wiem co robić... Wstrzyamało mi to prace... Pozdrawiam i czekam na odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 nie wiem czy Scenic 1 ph1 jest krótszy na progu o tą odległość od Scenica 1 ph2 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ale jestes na 100% pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 to ciekawe czemu oryginalne progi nie pasuję są troszeczkę za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A kto wyprodukował te nakładki ? Jagu ma rację.Długośc identyczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Renault jak bede w garażu spiszę nr fabryczne będą dla potomności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 kbarann, może masz wersję LONG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 wystarczy że mam A-klasse w wersji long, najgorsze że nie widziałem u nikogo oryginałów takich nakładek. kupiłem je na allegro jako używki i myślałem w pierwszej chwili że to takie z tworzywa, ale jak przyszły to oczom nie wierzyłem, a tu popierwsze bajka materiał a po drugie nr fabryczne na nakładkach, szok i tyle... a może macie jakiś katalog takich czesci (akcesoriów) do scenica 1, bo jestem ciekaw jak to wygląda po zamontowaniu, bo może tak ma właśnie być... a może ma ktoś założone takie nakładki na scenica ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a może to są progi od hatchbacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Od Espace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A nie od magnumki ;) Panowie skończcie to OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a może to są progi od hatchbacka? zdjęte zostały ze Scenica... i kolor na nich jest ze Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a w którym miejscu chcesz mieć długość tego progu, zaznacz na jakimś zdjęciu to się zmierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 fotka http://img81.imageshack.us/img81/2879/scenicpw3.jpg poprostu pośrodku progu... będę bardzo wdzięczny za taka odpowiedź... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi