meganecoupe02 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 186 cm, a może Twój próg musi wchodzić za rant przy tylnym nadkolu? akurat by było 1 cm, a montaż trzeba by zacząć właśnie od tyłu. Trochę teoretyzuje bo nie widzę progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 kbarann, może furę Ci niedokładnie zespawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 jeśli te progi są fabryczne zapewne muszą współgrać z fabrycznymi przednimi chlapaczami może stąd ta różnica długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 bronius auto mam dziewice, nigdy nie uderzone, aż mi się wierzyć nie chciało, że 10 letnie auto i nigdy nawet nie malowane...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 po zaciągnięciu informacji od posiadaczy sceniców ph1 i ph2 wyszły takie dane: scenic ph1 ale mierzone po oryginalnych nakładkach wyszło 187cm scenic ph2 długość części metalowej bez plastikowej nakładki 186cm jeszcze postaram się dowiedzieć jaka jest długość progu w scenicu ph1 bez nakładek na progi i będzie 100% jasność. a może ma ktoś założone takie nakładki na scenica ?? skontaktuj się z kolegą gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 lepper_pl u mnie jest 186,5cm bez nadkoli... ale i tak różnica w porównaniu do tego co mam to i tak mało... chociaż już sam nie wiem... nic zamówiłem to badziewie z allegro niech się dzieje co chce, nie jestem zadowolony ale cóż, innego wyjścia już nie ma... prace trwają pewnie koło środy lakier będzie na aucie może do niedzieli poskładam to do kupy i foteczki wam pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi