Bartek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam chciałbym sie dowiedziec jaki jest rozstaw srub dla felgi 15cali w RENAULT MEGANE COUPE 1.9 DCI jaki dokładny powinien byc wymiar felgi bo mam zamiar kupic teraz ALU. Proszę nie umieszczać takich samych postów w różnych działach jednocześnie - Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 4X100; otwór centrujący 63,4mm szerokość felgi od 6" w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Zajrzyj do tego wątku Felgi 15 w nim opisywałem parametry jakie powinny mieć felgi dla MII ale starsze Meganki mają identyczne felgi czyli 4x100 7Jx15H2 ET 38 otwór 60,1mm Robak - Renault ma otwór centralny 60,1 mm - przy większym trzeba stosować pierścienie A tak po zatym to właśnie wczoraj sobie kupiłem "nowe" 15 poczekam jak pogoda się ustabilizuje i zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 oups masz rację ja zmierzyłem swoje a nie pomyślałem o pierścieniach 60 ma piasta felga o dziesiątą więcej poza tym pozostałe dane ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi