Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

PaliwoMapa.pl – mapa cen paliw tworzona przez kierowców 🚗⛽

PaliwoMapa

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
od jakiegoś czasu rozwijam projekt: https://paliwomapa.pl i chętnie poznam Waszą opinię.

To prosta mapa cen paliw w Polsce – bez spamu reklamami i z naciskiem na aktualność danych.

Co wyróżnia projekt:

➡️ Mieszane źródła danych
Część cen pobieram automatycznie z większych sieci (oznaczone ), a reszta to zgłoszenia od użytkowników.

➡️ Weryfikacja zdjęciem
Żeby nie było „wrzucania z kosmosu” – ceny można dodać przez szybkie zdjęcie pylonu. Ja to sprawdzam i dopiero trafia na mapę.

➡️ Lekka strona / PWA
Działa szybko, można dodać do ekranu głównego i używać jak aplikacji – bez instalowania czegokolwiek.

➡️ Alerty cenowe
Można ustawić powiadomienia dla konkretnych stacji – przydatne, jeśli tankujecie w tych samych miejscach.

Po co to robię?
Sam mnie wkurzało, że często dane o cenach są nieaktualne albo trzeba się przekopywać przez reklamy. A przy większym baku różnice 20–30 gr/l robią już sensowną kwotę.

Jeśli macie chwilę, sprawdźcie jak wygląda u Was w okolicy:
👉 https://paliwomapa.pl

Jak znacie jakieś tanie, mniej popularne stacje – podeślijcie, dodam do bazy 👍

Chętnie przyjmę też konkretny feedback – co działa, co nie, co byście zmienili.

Szerokości ✌️

#paliwo #cenyPaliw #motoryzacja #tankowanie #oszczędzanie

Pomysł dobry. Tym bardziej że Yanosik już chyba nie pozwala dodawać cen. Ważne aby wiele osób chciało te ceny aktualizować bo bez tego będzie nieprzydatne.

Dodałem i nie musiałem dodawać zdjęcia a to dobrze. Jeśli miał bym obowiązkowo że zdjęciem wtedy nie dodał bym wcale. Częściej widzę cenę ale nie koniecznie tankuję i mam czas robić foty.

Przydała by się możliwość zgłaszania złej nazwy stacji bo z taką się tutaj spotkałem.

• Like 1

Cześć!

Dzięki za sprawdzenie i pozostawienie pomysłu 🙂

Pod koniec tygodnia zajmę się tym o czym wspomniałeś, poinformuję jak już dodam to do strony :)

Jeśli chodzi o aktualność cen to posiadam stacje, których ceny automatycznie są aktualizowane - jest dużo stacji Auchan, E.Leclerc, Citronex (Dyskont Paliwowy),PGM, MZK i wiele mniejszych we wszystkich częściach kraju, dodatkowo mam już społeczność, która często aktualizuje ceny w okolicach Grodziska, Łodzi i Częstochowy :)