kaerjot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, mam wielki problem, Wlasnie zakupilem reanault megane coupe 1,9 dCi z 2001 r i mi nie dziala wyświetlacz i sterowanie przy kierownicy, wogole z przewodow wychodzi mi tylko jeden kosc iso i antena a nie ma przewodow od sterowania do wyswietlacza, czy to mozliwe ze w jednej kosci sa te przewody zsumowane? [uwaga na przyszłość, proszę nie pisać całych postów boldem - Krzychu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Powinienes miec 3 kostki, 2xISO (zasilanie+glosniki) oraz kostka od sterowania i wyswietlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaerjot Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ale kosci mam sztuk 1 wiec pewnie zabo jady powyryywali kosci bo radio tez ukradli a mi dano z radiem od clio do 2003 r.. rozkrecalem tam srodek i nic nie wisi wiec co jest grane.. kabel od sterowania jest podlaczony do wyswietlacza jeden czarny przewod. a do wyswietlacza sie nie dostalem. wiec co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Z z tego co ja wiem, przynajmniej tak bylo w starszych modelach za sterowanie wyswietlaczem i pilotem odpowiedzialna jest podluzna kostka z 3 lub 4 przewodami. Jak tego nie masz, to Ci osprzet nie zadziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaerjot Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 mam wielka prosbe, rozmatowalem deske rozdzielcza i w wyswietlaczu mam jedna kostke podlanczona a druga jest wolna (15 pinowa podluzna biala), czy tam czegos brakuje bo mi nie dziala sterowanie pilotem i wyswietlaczem. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaho Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam U mnie wszystko działa i sterownie pilotem i radio i wyświetlacz a mimo to jest przy wyswietlaczu jedna wolna kość. Nie mam pojecia do czego ona jest i do tej pory tez nikt nie potrafił mi powiedziec. Chyba zapytam sie w ASO kiedyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi