q_la Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ostanio na alegro znalzałem kostki do tunnigu,podnoszą moc o 47KM. chciałbym je sobie kupic ale mam pene obawy ze silnik lub elektronika padnie, pozatym cena troche niska jak na taki bajer, kosztuje 12 złotych Czy ktos ma coś takiego zamontowane, czy trzeba przestawiac komputer, i jak ze spalniem(kolestwierdzi ze wzrosnie o 0,6l na 100km). Proszę o jakąś radę, czy to wogóle ma jakiś sens. Dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a możesz wkleić link aukcji bo nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Myślę, że gdyby 47 KM mocy przybywało z 12 złotych to doinwestował bym swoja Renię o jakieś 100 zł i na brak mocy bym nie narzekał, a i spalanie by znacznie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 q_la, do benzyny,która w serii ma 75 ps ktoś obiecuje przyrost mocy o 47ps? Włóż to między bajki.Kolejna magiczna rzecz... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q_la Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 http://moto.allegro.pl/item434075402_4x_ch...odzie_gwar.html link do tej aukcji. Waldek708 tak myslałem że to jakaś bajka chciałem zapytać czy ktoś montował takie cudo w swojej reni, i co o tym myslicie,szcególnie zepoczytałem komentarze i o dziwoludzie sobbie to chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 innymi slowy, to co robi ten chip to oszukanie komputeria, ktory mysli, ze silnik ciagle jest zimny i daje wiecej paliwa. Zadna rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 q_la, czytałem tego linka,szczerze???? To jest jedne wielki oszustwo i nie sugeruj sie tymi opiniami użytkowników,wyssane z palca. proponowałbym Administarcji zamknąć temat albo przenieść do Offtopicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a ja bym tu zostawił link po przenosinach do OT i zmienił temat na ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Dodać trzeba, że nie jest to zaden chip, tylko rezystorek za 0,10zł wpinany w czujnik temp. powietrza zasysanego. Jak widać po przebiegu aukcji, chętnych (czyt. naiwnych) nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Hehe poległem jak to zobaczyłem. Gdzie tacy naiwni ludzie się rodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ale jedno trza dodać... gościu który to sprzedaje umie się reklamować i budować swój wizerunek... przez co... gdy ktoś to przeczyta a właściwie się na tym nie zna... to może uwierzyć i dać się oszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 bo to na prawde dziala. Po prostu komp daje wiecej benzyny do mieszanki i od tego przybywa troche mocy [te 47 to przesada chyba, ze sie ma jakies 500 koni na start...] Ten numer krazy nie tylko u nas ale i w USA skad moj ojciec sciagnal[za 10$] cud na kiju ktory mial dodawac pare koni, a okazalo sie ze kupil zwykla diode albo rezystor [nie pamietam] ktory w PL kosztuje bez laski jakies 8 groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ktory w PL kosztuje bez laski jakies 8 groszy. Z laską pewnie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 az siedem osób zakupiło takie cudo-jeden nawet 2 magiczne kostki - w sumie wzrost mocy o 94km zaraz mi kupa w majtki wpadnie ze śmiechu ;) po prostu leze..do takich tematów jest inny dział-humor/śmieszne czy coś takiego - pare postów wyżej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No przecież jesteśmy w Off/Fun :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi