marr29 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, czy w tej wersji megane I (RT, klima 2x airbag itd.) była montowana seryjnie 2-ramienna kierownica, czy ktoś ją w tym przypadku zmienił np. po kolizji? Dzięki za ewentualne podpowiedzi. link do ogłoszenia http://allegro.pl/show_item.php?item=443340617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 To nie musi być wersja RT, może to być wersja RN, a wtedy taka kierownica jest możliwa. Z drugiej strony tak bogate wyposażenie rzadko występowało w wersji RN. Moim zdaniem jest to wersja RT, bo ma kilka detali typowych tylko dla tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 mi ta kierownica coś podpada :-> jak na te wyposażenie to jakoś nie pasuje ...no i brzydka jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 kiera założona w Polsce po przyprowadzeniu i cofnięciu licznika....wartość tych dodatków do wersji RN przewyższyłaby znacznie koszta wersji RT czego niemiec na bank by się doliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jakaś taka jakby składana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 z zewnątrz zastrzeżeń większych nie mam (dobrze zrobione zdjęcia), ale jak się patrzy na kierownicę i gałkę zmiany biegów to wersja Robaka jest bardzo prawdopodobna. Co więcej w treści ogłoszenia nie napisał że auto jest bezwypadkowe, a zdjęcie silnika nie obejmuje przedniego pasa (może zbieg okoliczności). Nie wiedziałem że w wersji z centralnym zamkiem z tyłu w drzwiach są rygielki (no to się dowiedziałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEZAR65 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czy może ktoś wie co to za wersja scenika 98r tdi "centaury" ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 chodzi o "century" a teraz popatrz na mojego: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=11914 i kurde nie tdi bo to nie audi czy VW tylko dti bo to renault no chyba że ktoś silnik zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi