szczeniak83 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam forumowiczów Mam takie pytanie ostatnio jak pchalem auto(problem z zapaleniem- tylko czasem jakiś pomysł?) przy wskakiwaniu zaczepiłem o smycz i zagiołem kluczyk, który mam tylko jeden:/ i bede zmieniał grot. i takie pytanie czy jak rozbiore ten kluczyk czy immo mi sie nie zresetuje i bede miał duzy problem? prossze o jakies info. Z gory wielkie dzieki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Sam grot bez problemu wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ja mam jeden kluczyk i chciałbym sie dowiedzieć jakie koszta sa dorobienie drugiego . przy obecnym kluczu mam słabą baterie muszę podejść do samego auta i skierować na czujnik żeby go otworzyć ale słyszałem ze z wymianą wiąże sie też wizyta w serwisie czy to prawda ??? i czy może jest jakiś inny sposób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 adam1976, jak masz słabą baterię to po prostu wymień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no tak ale słyszałem ze może zdarzyć się tak ze musze miec jakiś kod do ponownego zaprogramowania klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 jak sam napisałeś "podobno" ja już dwa razy wymieniałem bateryjkę i nie musiałem nic programować- bądź szybki delikatni rozkręcasz i dwa ruchy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ok dzięki spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 zawsze możesz na wszelki wypadek podjechać pod aso i tam na parkingu wymienić- jak ci się nie uda to masz serwis pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dorobienie grota 25zł kluczyk + immo w kluczyku 149zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 kawalek_edukacy, to kluczyk kosztuje tylko 149zł zaprogramowany ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 faktycznie, śmieszne pieniądze. powinien kosztować max. połowę tego no ale punkt widzenia zeleży od punktu siedzenia .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Już Ci mówię jak jest: więc miałem jeden klucz (później się odnalazł drugi, ale mniejsza o to) więc chciałem dorobić kluczyk, bo jak coś to potem lipa otworzyć. Dorobienie w ASO 600zł. Mam immo + centralny na pilot w kluczyku. Poszedłem do punktu dorabiania kluczy, pokazałem mu kluczyk i powiedział, że sam kluczyk 25zł; żeby przy otwieraniu drzwi działał centralny i można było odpalić samochód 149zł. Powiedział, że centralnego na podczerwień nie da rady zrobić. Musiałbyś o resztę dopytać w jakimś zakładzie specjalizującym się w dorabianiu kluczy samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1976 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 i oto mi chodziło całkowity koszt dorobienia kluczyka tak żeby było ok przy twieraniu i reszczi 600zł to ładnie zdzierają pozostaje mi tylko dbac o ten jedyny co mam może coś sięzmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi