PGT Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mam pytanie: Czy w jakiś sposób zmieszczą się głośniki 16 cm w przednie drzwi? Czy ktoś próbował włożyć je tam? A może się komuś nawet udało? Dodam jeszcze, że ma szybki na korbkę.... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 yyyyy a nie masz oryginalnych ? o ile się nie mylę to oryginalne mają rozstaw 16 albo 16.5 cm :roll: i nie ma sposobu muszą wejść ;-) kiedyś pamiętam próbowałem włożyć głośnik od renówki 19stki ale nie wchodził, potrzebne by były małe przeróbki ale na nic to bo to szajs a nie głośniki :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja orginalne miałem 13cm. Żeby włożyć 16cm musiałem podciąć troszkę plastiku. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3c7d93fcb2.html Czerwona linia to cięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 hmm ciekawe, nie wiedziałem że w megi I istniały tez takie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 było już to gdzieś opisane na forum że jak są korbki to głośniki 13, a jak szyby elektryczne to 16 czy jakoś tak. Wczoraj wyjmowałem głośnik (mam 16) i chyba trzeba trochę więcej wyciąć niż zaznaczył Lewy, ale to też zależy od wymiarów głośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 U mnie była elektryka i głośniki 13cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jeśli macie elektryczne szyby w drzwiach przednich to wchodzą bez problemu 16", jeśli macie szyby na korbkę to bez problemu wchodzą 13", a po kombinacjach 16" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGT Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 A dużo trzeba kombinować? Nie będzie to kolidowało z rączką? Macie jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 "Kombinacje" są pod osłoną głośnika, czyli w części niewidocznej po zamontowaniu jej. Finalnie masz inny głośnik i wszystko wygląda jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi