wegota Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam wszystkich! Kto mi powie o co chodzi? Dzisiaj siadam do mojej Megi( MII 1,6 16v) odpalam, ona zaskakuje jak zwykle, obroty pieknie ustawiają się na ok 900 i ...... nagle ni stąd ni zowąd następuje odcięcie i gaśnie . Na kompie wszystko OK nic nie napisane że awaria, również kontrolki OK. Nadmienię że 2 tygodnie temu wymieniłem świece i cewki z sagemów na BERU. Pozdrawiam i HELP ME !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Sprawdź pompę i jej instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegota Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 OK jutro się zabiorę za pompę. Nadmienie że odpalałem ją już kilka razy i za każdym razem to samo, pochodzi chwile i gaśnie. Pzdr. [ Dodano: 2008-10-01, 18:43 ] Niestety to nie pompa a może na szczęście? Zauważyłem pewną rzecz a mianowicie że jak odpalę i potrzymam Renię trochę na ok 2000 obrotów wtedy mi nie gaśnie. Poczytałem inne posty i dochodzę do wniosku że może to być silniczek krokowy. Powiedzcie czy to możliwe i jeżeli ktoś zna cenę? [ Dodano: 2008-10-02, 20:42 ] Byłem na diagnostyce komputerowej i .... wszystko OK za wyjątkiem przepustnicy się rozkodowała czy jakoś tak to koleś nazwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale przeciez przepustnicy sie chyba nie adoptuje w renault. A jakis błędy były podczas podłączenia komputera że ci powiedzieli że to przepustnica Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez clive120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zabawa w archeologię Kolego nie ma chyba sensu, myślę, że od 2008 roku autor wątku już sobie z problemem poradził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi