Marczeno Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Hej. Dziś zmieniałem na trasie koło i zauważyłem że pod nim zebrało się strasznie dużo wody. Nie wiecie skąd może to cieknąć. Oglądałem klapę bagażnika (coupe) i nie wygląda żeby ona była przyczyną. macie jakiś pomysł skąd ona się tam bierze? Dodatkowo w komorze koła zapasowego są jakby dwa "wyloty" takie jakby zakorkowane i okrągłymi zaczepami zaczopowane (wiem sam tego nie rozumiem co napisałem ale nie wiem co to jest ) Może to one są od odpływu wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam a przyglądałeś sie uszczelkom, może ze gdzieś są przerwane?? a dywaniki są suche?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 stawiam na uszczelnienia lamp. Sprawdź względnie dociągnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 W tym problem że dywaniki są suchutkie. Ten 'dywanik' pod kołem zapasowym był mokruśki jak gąbka. Może po którejś ściance spływa woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 NIe planujesz mycia autka - jak tak to wodą go i dokładna obserwacja - może znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 tez racja wąż na dach złóż siedzenia i patrz od środka czy i gdzie przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 W sobotę tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 samochodzik nadal brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no niestety pada deszcz we wrocku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 de semj w Kraku :/ nici z mycia i woskowania ;P ale to jest OT wiec koniec rozmowy o pogodzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 może z mocowania spojlerka cieknie, bo chyba go masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Owszem mam, niestety jest taka pogoda za dworem że nie za bardzo mam ochotę grzebać przy aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No fakt, gdyby nie ten wiatr to parasolka w dłoń i można by poogladać gdzie ta woda leci. Zerknij na ten spojler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szveyo Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Może komuś udało się ustalić w jaki sposób woda dostaje się do bagażnika. Koło zapasowe w moim aucie prawie utonęło po ostatnio przebytej trasie w strugach deszczu. Dywanik standardowo suchy. Myjąc później wózek nie żałowałem wody, ale nawet kropli pod zapasem. Jakieś pomysły? A może tobie Marczeno udało się znaleźć przeciek? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Od tamtej pory zawsze sprawdzam po większym deszczu i myciu sprawdzalem kilkukrotnie i od czasu osuszenia więcej wody tam nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi