pablo76 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Zaczne od poczatku. Pewnego dnia auto zaczelo szarpac i bylo slychac w tlumiku tyrkotanie przy dodawaniu gazu. Wiedzialem ze musze wymienic pompke paliwa bo bylo slychac świst. Mechanik sprawdzil cisnienie i potwierdzily sie moje przypuszczenia, siadla pompka. Przy wymianie powiedzial mi ze mam mnostwo syfu i wody w baku. Zalozyl pompke i wszystko bylo dobrze przez 3 dni i znowu te same objawy, szarpanie itp. Przyczyna syfu w baku okazala sie peknieta rura wlewu paliwa. W tej chwili jest bak wyczyszczony, wymieniona rura, filtr paliwa, nowa oryginalna pompka boscha (poprzednio kupilem podrobke). Wyjechalem szczesliwy, ze wszystko dziala, a tu znowu po paru dniach pompka zaczyna glosno pracowac (świst). Jak tak dalej pojdzie to za 2-3 tyg pompka padnie, a to tanie nie jest - 300 złociszy. Sprawdzilem napiecie ladowania, bo to w koncu elektryczna część, i jest 13.6V. Moze ktos wie co jest grane? Na co jeszcze moglbym zwrocic uwage? Pomóżcie bo juz nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Zmień mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo76 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nie o takie rady mi chodzilo, btw bylem juz u 3 mechanikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthez89 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 cięcie a ile paliwa zostawiasz w baku do następnego tankowania?? tzn czy jeździsz do "suszy"?? Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. :) - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi