Adaśko Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam, przy zakupie auta obok koła zapasowego znalazłem luzem taką oto blaszkę, czy ktoś wie co to za blaszka i od czego to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bblack Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Przykręcana do ściany grodziowej po stronie kierowcy nad serwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 i na niej jest usytuowany czujnik ciśnienia powietrza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Hm.. brzmi groźnie :-/ Co ona robiła w bagażniku obok koła zapasowego? To jest coś ważnego? Jeżdżę bez tego od kiedy kupiłem auto, czyli od grudnia 2007, doradźcie coś bo nawet nie wiem co z tym zrobić w tej chwili, czy przejmować się tym czy nie? EDIT _____ Wszystko już jasne i jest tak jak powinno być, po prostu okazuje się, że dostałem blaszkę gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 raczej masz takową również i tam gdzie być powinna a ta ...jest "zapasowa" :roll: ale dla spokoju lepiej sprawdzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Albo ktoś znalazł inny sposób na zamocowanie czujnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Jest wszystko na swoim miejscu tak jak być powinno Jest i czujnik, jest i identyczna blaszka przykręcona do ściany grodziowej pod maską. Ta druga widocznie albo gratisowa, albo była zmieniona poprostu z jakiegoś tam powodu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Czyli problem rozwiązany - zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi