Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Pożegnanie z Meganką

Reno

Rekomendowane odpowiedzi

Z przykrością muszę oznajmić, że sprzedałem swoją Megi , chociaż jeżdzi blisko mnie i czsami się widujemy . Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum , bylo miło, dzięki za wszelaką pomoc może jeszcze będzie kiedyś Reno, ale w nowszej wersji.[/b]

Prezes, masz rację Renault jest bardzo dobrą marką, a jak ktoś szuka bezawaryjnego auta to niech sobie kupi .......... rower, bo każde auto się kiedyś psuje, już skończyła się legendarna bezawaryjnośc Mercedesa , Toyoty itp. 8-) 8-)

kawalek tutaj się mylisz, otóż np. ja jestem pasjonatem Megane i moim kolejnym autkiem na pewno będzie Megane Kombi, tylko że nowsza wersja, mam nadzieję, że za kilka lat będzie mnie stać już na Megane III, taki jest plan. Także z tymi Twoimi pewnościami to bym aż tak bardzo się nie wychylał <ok>

Tu chyba nie chodzi o pasję ale o to co może łączyć dorosłego mężczyznę z samochodem <ok> Ja cenię sobie swój samochód za przewidywalność, dużą bezawaryjność. Jak można nie mieć sentymentu do czegoś dzięki czemu zwiedziło się trochę Polski i miało się tyle samo wyjazdów co przyjazdów? :)

Autorowi zdecydowanie chodziło o sympatie do danego egzemplarza megany :) Bo nie wzrusza się jak widzi inna tylko swoją :)

Poza tym te żywe wspomnienia, wydane pieniądze, stracony czas ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!