Reno Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Z przykrością muszę oznajmić, że sprzedałem swoją Megi , chociaż jeżdzi blisko mnie i czsami się widujemy . Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum , bylo miło, dzięki za wszelaką pomoc może jeszcze będzie kiedyś Reno, ale w nowszej wersji.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianS Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Łączymy się z Tobą w bólu. P.S. W "Matrixie" była reaktywacja a w "Obcym" - Odrodzenie więc i w Twoim przypadku może się coś wykluje. ;-) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Szczerze? na tym forum chyba nie ma osoby, której pasją jest Megane. Każdy wydaje mi się, że jakby miał więcej kasy/możliwość zamienić go na lepsze auto nie zastanawiałby się ani chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 zamienić go na lepsze Jak dla mnie nie ma lepszego aniżeli autko ze znaczkiem romba na masce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Prezes, masz rację Renault jest bardzo dobrą marką, a jak ktoś szuka bezawaryjnego auta to niech sobie kupi .......... rower, bo każde auto się kiedyś psuje, już skończyła się legendarna bezawaryjnośc Mercedesa , Toyoty itp. 8-) 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 kawalek tutaj się mylisz, otóż np. ja jestem pasjonatem Megane i moim kolejnym autkiem na pewno będzie Megane Kombi, tylko że nowsza wersja, mam nadzieję, że za kilka lat będzie mnie stać już na Megane III, taki jest plan. Także z tymi Twoimi pewnościami to bym aż tak bardzo się nie wychylał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Tu chyba nie chodzi o pasję ale o to co może łączyć dorosłego mężczyznę z samochodem Ja cenię sobie swój samochód za przewidywalność, dużą bezawaryjność. Jak można nie mieć sentymentu do czegoś dzięki czemu zwiedziło się trochę Polski i miało się tyle samo wyjazdów co przyjazdów? :) Autorowi zdecydowanie chodziło o sympatie do danego egzemplarza megany :) Bo nie wzrusza się jak widzi inna tylko swoją :) Poza tym te żywe wspomnienia, wydane pieniądze, stracony czas ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 i tym akcentem zakończy dywagacje. Megi pożegnana, ubolewamy z tego powodu, zapraszamy na forum ponownie z nowszym modelem. temat zamykam - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi