motyl Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam . Jak w temacie poszukuje delikatnych nakładek na progi. Pogiąłem ostro prawy próg i wolał bym go nie naprawiać bo po co mi spawać ocynkowaną blachę. Macie może namiary na jakieś nakładki?? Megan Combi 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Cieżko o nakładki do kombi, ja nie widziałem, a szukałem swego czasu. Może podpasują z Classica, ale to trzeba sprawdzić. A jak nie to pozostają tylko uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 chwila na Allegro i: http://moto.allegro.pl/item448674287_renau...let_progow.html Delikatna i stylowa dokładka Osobiście czekam na przypływ kasy aby ją zakupić :-P P.S. Jakiś czas temu widziałem także do kompletu dokładkę na przód i tył, ale obecnie nie mogę jej nigdzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Może temat stary ale potrzebuje tego samego do Megane Kombi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Chwila szukania. i ... - KLIK Cena 80zł. dotyczy kompletu 2szt. do MEGANE 2 drzwiowego, komplet 4szt. do MEGANE 4 drzwiowego oraz kombi 99zł.. Sam chce kupić takie do classica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Może powiecie, że wybredny ja, ale szukałbym raczej plastikowych, czarnych nakładek ;] a i czy nakładki z hatchbacka nadają się na kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Skoro drzwi są takie same to i nakładki muszą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlachetny123 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 lepiej napraw próg bo te nakładni można bardzo szybko połamać, a to raczej wygląda jak wieś tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi