kora132 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 w mojej sceni zegarek raz chodzi a raz nie niewiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ja też nie wiem o co chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze Proponuje sprawdzić podłączenie zegara. Przeczyścić styki i docisnąć kostkę. Może coś nie styka tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Albo sparciała gumka pod wyświetlaczem w zegarku i tu jest problem bo ta jest praktycznie nie do dostania. Inna opcja kupić zegarek na alledrogo i się cieszyć wyświetlaną godziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Pytanie czy chodzi czy może to, że nie chodzi to raz widać a raz nie widać :) Może tylko żaróweczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 W sumie racja, jak zwykle nie wiadomo co autor tematu miał na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 kochani to nie jest zegarek elektroniczny tylko wskazówkowy przy szybkościomierzu a objawy jak pisałem wcześniej raz chodzi raz nie.Dzięki za podpowiedzi narazie nie mam czasu ale jak sprawdzę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 oddaj do zegarmistrza, będzie po problemie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Sprawdź złączki z tyłu liczników. Niestety bez rozbiórki deski się nie obejdzie. Jak to zrobić już pisano na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dzięki Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi