domin_g Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam, zostałem szczęśliwym posiadaczem Megane II Cabrio/Coupe. Chciałbym więcej sie dowiedziec o swoim autku i tu pytanie: czy istnieje dostepny Dialogys z modelem MeganeIICC? Jescze raz wszystkich witam i pozdrawiam - Domin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam, ale od przywitan jest osoby temat. Odnosnie Dialogysa, to istniec to raczej istnienie, tylko nie wyszedl poza ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Krzychu jak to nie wyszedł. Jedna osoba mi kiedyś miała udostępnić całość niestety po 3 ciej płytce odechciało się... :-/ Więc miałem 3 płytki. trzeba ściągnąć z jakiegoś P2P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 W nowszych wersjach Dialogysa na pewno jest MIIC/C. Na P2P dialogysów mnustwo. Ostatni chyba z 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Mam "najnowszą wesje" tzn Renault.Dialogys 2006.4CDs.Multilanguage updated-fixed 10-2006 czyli po jakimś upgrade ale ona nie różni sie od reszty nawet wielkości obrazów i daty ich utworzenia maja jednakowe tj luty 2006 a pliki na obrazach datowane są z 2005r. W programie są nawet takie egzotyki jak Avantime a Megane II CC nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Krzychu jak to nie wyszedł. Jedna osoba mi kiedyś miała udostępnić całość niestety po 3 ciej płytce odechciało się... :-/ Więc miałem 3 płytki. trzeba ściągnąć z jakiegoś P2P. Chodzilo mi o nowa wersje, bo starsze to zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi