waldek708 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Wczoraj ok 20 wyjechałem z domu.Mgła-jakies 200 -300 metrów widoczności a 99% kierowców na tylnych ,jak w temacie.Q..na przecież jest na to przepis ale gdzie tam,wszyscy mają to gdzieś... :evil: Przejechałem 200km i czułem sie jakbym z 1000 machnął,normalnie piasek w oczach.Po co te wszystkie BARANY włączają te swoje tylne "airbagi" ??? Sorry,jeżeli komuś ubliżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Powiem tak, witaj w PL - od czego masz swoje i długie :) - działa czasami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Standard :evil: , u nas teraz są mgły, że widoczność spada do 100 metrów a przeciwmgielne na przodzie i tyle mają co drudzy kierowcy - w mieście, którzy maja je w autach! Oczy wysiadają. Hehe, tydzień temu jechałem do domu wąską ulicą, noc. Za mną jechał gościu na xenonach, włączył długie, zaspawał mi ślepia. Morał z tego taki, że wyłączyłem swoje światła bo jego lepiej oświetlały drogę przede mną niż moje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 działa czasami. prawie wcale.Dobrze mieć pod ręka CB i takiego jołopa przez radio zrypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ta aż usłyszysz - mi one nie przeszkadzają - typowo w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 no to mu wtedy zapodajesz swoje drogowe a jak ma jakieś watpliwości to zajeżdzasz drogę,bierzesz bejsbola i grzecznie tłumaczysz,że Cie jego światełka rażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ta a tu wysiada takich 4 z bejsbolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Prezes, aaaa.... zapomniałem napisać,beemkom nie zwracamy uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ale chyba tylko w renault ( a przynajmniej w scenicu ) jest tak że najpierw trzeba włączyć tylne a dopiero można włączyc przednie światła przeciwmgielne - w innych autach są oddzielne włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 marek_c, Chyba odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 marek_c, odwrotnie, najpierw przednie a druga pozycja to tylne, oczywiście nie wyłączając przy tym przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 to ja mam odwrotnie :-/ ale jeszcze sprawdzę sprawdziłem, macie rację coś mi się pomieszało ale nadal uważam że lepszym rozwiązaniem są oddzielne włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi