Lewy Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Znalezione przypadkien w necie.Tak mogły wyglądać nasze furki. A w zamian MIphI :-P Nigdy wcześniej nie widziałem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No ja lubie taki futurystyczny design ale rynek nie bylby w stanie przezyc tak gwaltownego przeskoku w zakresie designu i Renault moglby stracic, a nie zyskac. Ile bylo kontrowersji z MII, jesli chodzi o tyl auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Niezłe i prawie bez zewnętrznych lusterek i wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jak dla mnie to bardziej on podobny do jakiejś cytrynki niż Renaulta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Dla mnie tez wyglada troche jak bardziej zaokraglony Citroen XM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Chcieli sklonować poczciwego XM-ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 I tekst w orginale. Może ktoś rozszyfruje Ja nawet nie wiem po jakiemu to. (Pariisin autonäyttely 1988) Renaultin Mégane-konseptiauto on avara nelipaikkainen auto, jossa ei ole lainkaan keskipilareita. Se uhkuu mukavuutta ja ylellisyyttä. Mégane voidaan muuttaa sedan-mallista avaraksi hatchbackiksi. Takaosan suojaverkko siirtyy 35 cm taaksepäin ja lisää matkustamotilaa. Kaikki ovet ja ikkunat ovat sähkötoimiset ja ovet ovat erikseen avattavissa infrapunaohjaimella. Suuret sivuliukuovet avaavat 1,65 metrin kokoisen kulkutilan autoon. Kuljettajan istuimessa on muistitoiminto ja istuin kääntyy 60 astetta. Etumatkustajan istuin voidaan kääntää 180 astetta, näin etu- ja takamatkustajat voivat istua kasvot vastakkain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Wydaje mi się, że to jakiś skandynawski język, ale nie jestem pewien, nie będę oryginalny i też powiem, że bardziej mi to przypomina Citroena niż Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 To tylko zludne wrazenie, ze wzglegu na nisko "zawieszone" swiatla, podobnie jest w XM, przynajmniej takie wrazenia sprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a nie zdaje sie wam ze z tej kreski potem pociagneli LIphI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi