cksck Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam. Jestem wlascicielem meganki z 99 roku ph II . mam radio philips na plyty cd oryginalne takie jak na obrazku. Znalazlem na allegro urzadzenie ktore emuluje zmieniarke plyt cd i odtwarza pliki mp3. Link do aukcji. http://www.allegro.pl/item469326035_zmieni...mc_renault.html Wiem ze temat tych urzadzen byl juz na forum poruszany ale wypowiadali sie tylko wlasciciele meganek drogiej generacji i zupelnie innych radyjek niz moje. Moje pytanie brzmi czy to urzadzenie bedzie dzialac z moim radiem? Czy ktos tego urzywa? Jaki symbol ma moje radio? Z gory dzieki za wszelkie rady i opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 cksck, A jesteś pewny, że twoje radio ma sterownie zmieniarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cksck Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 nie jestem pewny. w zasadzie to nie wiem czy ma. ma? dlatego pytam o opinie ludzi ktorzy nieco dluzej jezdza meganami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ale ludzie z forum to nie wróżki. Wyciągniesz radio, to poznasz nie dość, że model, to czy ma złącze do zmieniarki. To nie jest kupa roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cksck Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Rózne radia firmy philips które były montowane w renault mają oznaczenie radiosat 6000 ( dwa kaseciaki i cd) a wiec ta informacja jest malo precyzyjna jak dla mnie i pewnie dla ludzi ktorzy sprzedaja te urzadzenia tez bedzie. Dla tych którzy są zainteresowani ścisłym tematem wątku to ustaliłem że moje radio ma wyjście na zmieniarke. Troche danych pod tym linkiem http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24...oem/renault.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi