Kam1l Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Czy fotele z Laguny I podejdą do Megany I ph I kupeji ? I ewentualnie czy sam stelaż będzie pasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak wsadzisz od laguny to nie dostaniesz się na tylną kanapę bo te fotele się nie rozkładają. Poza tym w coupe dużo niżej się siedzi niż w lagunie więc i cały stelaż/fotel jest niższy. Podjedź na szrot i pomierz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Bo w lagunie jest w fotelu od środka taki fajny podłokietnik i myślałem żeby go przełożyć z całymi fotelami bo pewnie pod fotele od megi nie podejdzie on. Albo będzie trzeba rzeźbić. Ma ktośmoże schemat jak to jest mocowane do fotela ten podłokietnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Kam1l, podejdzie bo jest to przykręcane na śrubę od regulacji podparcia lędźwiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Robak, tak, ale taki podłokietnik wymusza inna konstrukcję całego stelażu (przynajmniej tak jest w megane) - było kilka takich tematów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 bronius, racja, ale polak a tym bardziej poznaniak potrafi kwestia tylko przedłużenia w ori fotelu tej tulei do przeciwległego stelaża aby wytrzymała nacisk na podłokietnik w przeciwnym razie będzie się wyginało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 polak a tym bardziej poznaniak Jakaś sugestia ? Robak A masz jakieś foto może albo schemat jak to tam wsio wygląda może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 a ja mam takie pytanie czy beda pasowaly do meganki I ph2 HB fotele z Meganki II lub Laguny II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Będa ,ale po dużej rzeźbie. Inne sanie. w praktyce musiałbys całe sanki do szkieletu dospawywać i jeszcze pare udoskonaleń poprzerabiać.Moim zdaniem nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Przepraszam za necroposting ale... Ciekawi mnie czy do megane Iph I hatchback wsadzę fotele z wersji coupe? Mam obniżone zawieszenie lubie szybko wchodzić w zakręty ale trzymanie boczne mojej meganki jest totalnie do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie jestem pewien, ale jak nie masz poduszek w fotelach (a pewnie nie masz ) to zamiast wstawiać fotele od coupe, które się składają (żeby pasażer mógł na tylnej kanapie siąść) i nijak się mają do 5 drzwiowego hatchback'a, na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad jakimś kubełkowym dla kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 To dwa kubełki bo nie podobały by mi się dwa różne fotele. Fakt może to i nie najgorsze rozwiązanie. Ciekawe jak koszty i dostępność takich foteli w internecie. Pozostało szukać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ale przecież kubełki są strasznie niewygodne i będą wyglądać śmiesznie w porównaniu z tylna kanapą. O pasach bezpieczeństwa już nie mówię. Pomysł z fotelami od coupe nie jest zły, polecam fotele z phII bo nieźle trzymają i nie będą się mocno różnić od tylnej kanapy. Fotele z Coupe wbrew pozorom nie są aż takie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Co opinia to racja. W sumie, że fotele od coupe się składają to mi nie przeszkadza. Pewnie też by weszły bez żadnego kombinowania ta sama szyna, przynajmniej taką mam nadzieje. Ja i tak używam pokrowców więc te fotele z kanapą by się spoko zgrywały. Coś muszę wymyślić bo standardowe fotele trochę mi frajdę z jazdy odbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 fotele z coupe mają siedzisko sporo niżej i zupełnie inna pozycja jest (imho lepsza, wygodniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi