pizza Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Czy ktoś z Was miał taką sytuację że S I ph II stoi nierówno , tzn lekko niżej o 1-2 cm jest prawa strona? Żadnych dodatkowych efektów nie mam, amortyzatory jeszcze są oryginalne, przeglądy rejestracyjne przechodzi bez zastrzeżeń, dopiero od kilku dni na większych nierównościach słychać stukołomot z prawej strony (czyli tuleje lub co tam akurt jest). Jakby ktos miał jakiś pomysł/doswiadczenia to proszę o sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 możliwe, że sprężyna pękła - dosyć częsta przypadłość w renówkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Sprężyny ma całe, mechanior mi go pod tym kątem już sprawdzał, zapomniałem napisać w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 jak je sprawdzał? zdejmował je czy zajrzał tak ja są na aucie? jak pęknie Ci zwój to często tego nie widać, bo się chowa to co odpadło w uchwycie na amortyzatorze - przerabiałem to na swoim przykładzie - coś zaczęło mi stukać, dopóki nie rozkręcili mi kolumny to tego nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Chyba że tak, przy okazji naprawy stukołomotu będę domagał się kontroli sprężyn, howgh Dzięki za pomoc. [ Dodano: 2009-01-13, 21:24 ] Stukołomot okazał się być gumą mocowania stabilizatora po prawej stronie, lewa też od razu będzie nowa. Dodatkowo zakwalifikowane do wyniany przednie sprężyny. Są całe ale prawa chyba trochę się ścisnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi