bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 za 60.000 zł wolałbym focusa niż Megane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mi akurat nie chodzilo o to ze auto niebezpieczne. 4 gwiazdki w NCAP i dwie poduszki mam w clio [shadow=red:f2e819e362]storia[/shadow:f2e819e362](zeby nie bylo od razu dyskusji ze nie dopowiedzialem jaka wersja). To po co przeplacac?? No ale oczywiscie meganka jest wieksza, wygodniejsza i troche na pewno bardziej bezpieczna od clio storia. Ale cena... pozwala wiele do zyczenia. :-/ Porazka renault wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 niekoniecznie porażka... biorąc pod uwagę, że spadek ceny jest mniejszy niż spadek wartości auta wynikający z sumy kosztów wszystkich elementów, taka wersja może być całkiem dochodowa, bo złapią się na nią najbardziej skąpi klienci, dla których tylko wielkość auta ma znaczenie, a wbrew pozorom trochę ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No ale przynajmniej polowa z tych co lubia wielkie auta kupi 10 letnie BMW seria 7. No ale jezeli to ma byc wielki dochod to cena powinna byc conajmniej o 5 tys mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja mówię o klientach ASO, kupujących nowe auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wypowiadajcie się, szczególnie w temacie Euro NCAP na poziomie 4 gwiazdek. nie widzę testu na www EuroNCAP.co do braków w wyposażeniu to ŻENUA Jak to ma się sprzedawać :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 tak jak Logan tylko... ta roznica w cenie... np dCi to tylko 1.5kzl po kiego h...* :) taka wersja? --------- *holendra :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 DrNO po to jest taka wersja abysmy mieli zagadke :) A Dacia Logan kombi to bardzo ladny, tani woz :) Mowie to z pelna powaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Logan jest tania. Ale chyba bym wolał forda fieste... podstawowa wersja jest droższa o jedyne 4000 zł. Więc też nie należy do tanich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No ale Hadson jak sie nie myle za 40 000 albo 41 000 zl mozna miec Logana ktory ma 7 miejsc. A to wedlug mnie jest wielki atut tego auta. A po drugie takie auta najczesciej sa kupowane przez ludzi dla ktorych 4 000 zl stanowi roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tak Logan 7 osobowy. Ja mówiłem o tym mniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No i po tym nie dogadaniu widac ze firma Dacia sie rozwija i ma wiecej pojazdow w ofercie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No i fajnie otwierane drzwi w wersji kombi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Skoro to temat o nowosciach w Renault to dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli ponizej zamieszczam link do szpiegowskich zdjec Laguny III http://www.autokrata.pl/lod/1707/szpiegows...wej_laguny_iii/ jeszcze pare fotek http://marko.blog.auto.cz/0705/renault-laguna-iii i video z linii produkcyjnej http://www.autojournal.fr/scoop&flv=14 p.s. wie ktos moze co pisze na tylnej klapie pod znaczkiem?? nie pisze tam ani Laguna ani Renault - wg mnie nowa nazwa lub nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Fajna ta nowa Laga, podoba mi się stylistyka (najbardziej tył htb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi