Robertto Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam Obserwując prace paska rozrządu zaobserwowałem, że porusza się na boki, jakby krzywe lub luźne było króreś koło. Mechanior twierdzi że jest tam wszystko OK i przy innym aucie widział takie samo zjawisko. Nie chce mi się w to wierzyć. Co sądzicie o tym. Rozrząd robiłem 28 000 km temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Zużyty napinacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Napinacz był nowy, chyba że wadliwy? Pasek jest dobrze napięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 kolego robetto w sobote rozwalil mi sie rozrząd w megane II 1.9dci. Teraz placz i placz i czekam na wycene szkod. Dzis jade i mechanik zdradzi mi co mniej wiecej jest do wymiany. Wiec proponuje Ci kolego wymien sobie napinacz lub pasek. Moj remont bedziesz w granicach 3000zł Radze Ci wymienic, napinacz kosztyje w granicach 250zł w intercarsie wiec . . . Wymien!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi