el_palindo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A może w swoich podpisach na liście dyskusyjnej PIKURa pododajemy link do forum? Zawsze ktoś to zauważy! dobry pomysl... mam andzieje ze mnie administerstwo nie zabije za grubo-PONAD-4-linijkowy syg uważaj bo waldus lubi gryźć :-P wielu sie o tym przekonało :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 jak na razie dostaje opiernicze za inne rzeczy sie ucze stylu grupy dyskusyjnej :) ALE TO JUZ [OT] 'ciach' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Mysle jeszcze nad jednym dzialem, [shadow=red:bb6ed9402b]gotowe rozwiazania[/shadow:bb6ed9402b], jak ktos z nas robi jakas naprawe w aucie, to bierze cyfrowke robi zdjecia, pisze sie pozniej opis/tutorial i wrzucam na forum. Ale na razie naj jest po prostu za malo. Tematow w takim dziale uzytkownicy nie mogliby komentowac tylko przegladac, zeby balagan sie nie robil , bo w koncu to beda juz gotowe rozwiazania, wiec po co komentować Podobne rozwiazanie funkcjonuje na forum.tempra.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 dobre dobre popieram!!!! EDIT a moze tez dzial galeria? na ksztalt bratniego fora ze slowenii(?) tak zeby kazdy mogl wrzucic jakies foto (pochwalic sie autkiem, zarzucic ciekawostka) opisac i zeby mozna komentowac/porozmawiac na dany temat? a osobny dzial, zeby nie smiecic innych. jako podforum w glownej kategorii. mozna z tym poczekac az forum bardziej rozwinie skrzydla. proponuje tez po jakims czasie przeprowadzic ankiety "czy chcecie dzial xyz123?" EDIT 2 aha... Krzychu, moglbys w wolnej chwili poczyscic forum z tematow/postow "testowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Moze zrzuta na reklame w google ? Zartuje, niedlugo forum bedzie zaindeksowane w google i gosci na pewno przybedzie. Poza tym staram dopisywac forum do roznych katalagow online. A w linkach na stronie PIKURA naszego Forum brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Pisalem do webmastera mial dodac. Bede sie musial przypomniec. Ostatnio mam maly zapierdziel ale jak wszystko mi sie unormuje to bedziemy dzialac. Co do galerii to uruchomiony zostanie [shadow=red:d2e9183ae7]ALBUM[/shadow:d2e9183ae7], kazdy zarejestrowany uzytkownik bedzie mial swoja maly album ze zdjeciami. Co do wyczyszczenia to . Jeszcze troche i przyjdzie czas na wybor moderatora/moderatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Jeszcze troche i przyjdzie czas na wybor moderatora/moderatorów. "end de łiner is..." :roll: :) :-/ :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak przekroczymy bariere 30 zarejestrowanych userow to wybiore 2 moderatorow. Jak ktos bedzie mial ochote to prosze sie juz zglaszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 chetnie na ochotnika jako pierwszy moge sie zglosic i zglaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 dobry pomysl... mam andzieje ze mnie administerstwo nie zabije za grubo-PONAD-4-linijkowy syg Tylko jeden mały problemik. Uzywam Outooka Expressa i podpis pojawia się tylko jak piszę nową wiadomość do grupy dyskusyjnej. Gdy piszę odpowiedź w jakimś wątku to podpis nie jest dodawany. Czy da się to jakoś zrobić? Jasne ,że mozna dodac podpis.Odpowiedz na liście dyskusyjnej a przed wysłaniem posta n a liste pojedź myszką do góry i masz PLIK>EDYCJA>WIDOK>WSTAW i otwórz wstaw i na dole jest Dodaj podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jasne ,że mozna dodac podpis.Odpowiedz na liście dyskusyjnej a przed wysłaniem posta n a liste pojedź myszką do góry i masz PLIK>EDYCJA>WIDOK>WSTAW i otwórz wstaw i na dole jest Dodaj podpis. Dzięki! To najprostszy sposób. Dotychczas kopiowałem podpis z innego mojego posta ;-) [ Dodano: 2006-10-04, 15:02 ] ja neistety nei pomoge :/ uzywam thunderbirda od zawsze :] Zainstalowałem sobie Tunderbirda. Jedna rzecz mnie strasznie w nim drazni. Mianowicie sposób wyswietlania postów w grupach dyskusyjnych. Wyswietlane są po kolei dedług daty odbioru. W Outlooku miałem wszystko podzielone na wątki. Tak jak na forum. Przychodziła jakaś odpowiedź to wskakiwała w odpowiedni wątek tworząc drzewko do rozwinięcia. Czy w Tunderbirdzie też da się to jakoś zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 no to najprosciej: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Wielkie dzięki. Nie zauważyłem tego. Powiedz jeszcze, że da sie zrobić tak, że jak wychodzisz z listy to wszystkie posty odznaczane są jako przeczytane :-> Trochę to wszystko off topic :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 fakt ale tu nie mam mozliwosci moderowania, juz dawno bym wydzielil watek. do forum ogolnego. a co do oznaczania jako przeczytane... tylko tak: LINK jesli dobrze rozumiem o co Ci chodzi. moze znajde jakas wtyczke co by taki dyngs umozliwiala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 To jak panowie dorzucamy ten TUNING? Jakie propozycje podzialu? TUNING: - wizualny - mechaniczny - eletrkonika A moze tylko dwa, wizualny i mechaniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi