pers Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 zważywszy że zazwyczaj jestem w drodze piję Karmi, schłodzone of koz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 desperados x1 bleee fuj i 2x lech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Żywiec 0,5l x 1 (ostatnie piwko,nastepne pewnie w piątek dopiero :-/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Southern Comfort + Sprite :) WYPAS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zimny Sprite - poranne orzezwienie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja sobie dziś pykłem, Żywiecki Fuul... gul ,gul, gul i coś mi się zdaje, że zakończę ciężkim Strongiem :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 1 Żubr i spokój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No wczoraj to porządziliśmy. 2x 0,5l Absolut Vodka 2x 0,5l Pan Tadeusz Swoją drogą Pan Tadeusz to syf straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Swoją drogą Pan Tadeusz to syf straszny. Racja. Nie idzie tego przeczytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja piłem Tadtka 2 razy i mi smakował...może dlatego że to małe ilości były. przy większych można się struć :roll: [ Dodano: 2009-06-21, 23:29 ] po tygodniu przerwy 4 x specjal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych74 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja przewaznie stronga, a co do winka we wczesniejszych postach to Chate de' jabol(orginalna nazwa z etykiety) za 2,70 (nie bylo tanszego) nie wiem czy jadalne ale po przelaniu do innej butelki bardzo smakowalo mojej ''kochanej'' tesciowej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 przelaniu do innej butelki bardzo smakowalo mojej ''kochanej'' tesciowej :) :) tak trzymaj, :) kawka biała x kilka w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 gorący kubek - barszcz czerwony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 LECH drugi ;] (piwo nie świadczy o poglądach ;-) ) natomiast piwko piję dziś w Szczecinie ok 600km od domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 właśnie otworzyłem po nocce Zlaty Bazant....Heineken się chowa :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi