Mikah Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przywiązany na stałe do lokalnego piwka,okazyjnie z mocniejszych łyskacze - ballantines, drew tullamore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 własnie otworzyłem Wareczkę 0,5l [ [ Dodano: 2008-12-09, 23:08 ] co jest panowie?nikt nie piwkuje?ja dzisiał odwiedziłem stare osiedle: wynik 3xŻubr i 2xKujawiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 piwko - SPECJAL wódka - NEMIROFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 krilas, hehe widze Olsztyn pije Specjala, ja oczywiście też i nieraz Paulainerka a wódka nieeee no chyba, że okazyjnie żołądkową gorzką z miętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 piwko - SPECJAL tylko specjal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wódki nie lubię, chyba, że do jakiegoś drinka, wolę winko lub piwo, np. Tatrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tak w ogóle to to nie pije ale jak już to koniak lub stock z lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 wczorajsza parapetówka - Bols dzisiejszy wieczór - Herbatka z czerwonych owoców Twinings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 po półtoratygodniowym poście swieżo strzelone 2 Leszki 0,66l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 browarek przeważnie warka jasna bądź dębowe tak na tygodniu:D a jak coś poważniejszego to wódzią nie pogardzę (byle nie starogrodzka ODRADZAM) a i perfumy też skosztuje jak to mówił nikoś (walker+cola+cytrynka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Bols się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 trochę późno, ale po ciężkim dniu w pracy otworzyłem sobie Desperadosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 a ja właśnie wróciłem do domu po całonocnym wkuwaniu i dzisiejszej serii kolokwiów tych z rodzaju, "jak nie zdasz to zapomnij o sesji":/ otworzyłem sobie BROK-a i popijam, jeszcze 3 się chłodzą ZDRÓWKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 3 Warki oraz 1 Lech ,puszki 0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Przed chwilką okocim mocne "miodzio" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi